De Farm

Het idee

SUITFARM is een innovatief herenlabel dat zich tot doel gesteld heeft handgemaakte maatkleding van hoge kwaliteit op een slimmere manier aan te bieden. Daarmee willen wij het dragen van maatkleding bereikbaarder maken en het bestellen gemakkelijker, zodat de wereld er mooier en stijlvoller uit gaat zien. Onze eerste stap daarin is dat u uw maatkleding bij ons volledig online kunt bestellen, door jezelf op te meten aan de hand van onze zelf ontwikkelde opmeet-module. Dat duurt ongeveer 10 minuten en is door onze perfecte-pasvorm garantie helemaal veilig. Van maatpak tot overhemd en van overjas tot gilet, blazer of pantalon, bestel je zo heel gemakkelijk. Alles helemaal custom made naar jouw wensen. Doordat wij volledig online werken bestel je daarnaast waar en wanneer je maar wilt. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Wij blijven onze bedrijfsprocessen moderniseren en verbeteren, maar voor de kwaliteit, materialen en afwerking van onze maatkleding houden wij vast aan de tradities van het klassieke kleermakers-ambacht.

Kwaliteit

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten en diensten en streven daarin altijd voor het hoogst haalbare. Dit zie je terug in het feit dat wij alleen de beste 100% natuurlijke stoffen gebruiken, dat al onze producten per stuk met de hand op maat gemaakt worden en dat wij garant staan voor een perfecte pasvorm.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SUITFARM vindt dat een onderneming niet alleen verantwoordelijkheid moet nemen voor de kwaliteit van haar geleverde producten en diensten, maar ook voor het duurzame karakter van alle processen die daaraan vooraf gaan. Om de duurzaamheid van onze ondersteunende processen te waarborgen heeft SUITFARM belangrijke afspraken gemaakt haar ateliers, volgens de internationaal erkende normen van de International Labour Organisation (ILO). Dat betekent dat zij hun medewerkers het volgende bieden:

  • een gezonde en veilige werkplek
  • een loon dat de basisbehoeften van het gezin dekt
  • een wettig arbeidscontract
  • vrijheid van (vak)vereniging en het recht op collectieve arbeidsonderhandelingen
  • geen buitensporig lange werkdagen
  • geen dwangarbeid
  • geen discriminatie
  • geen kinderarbeid

Vragen?

Wil je graag advies bij een bestelling, wil je meer weten over SUITFARM als bedrijf, of kunnen we iets anders voor je betekenen? Stuur ons dan een mail via info@suitfarm.com of bel ons op telefoonnummer 020 - 261 0459.

Bedrijfsgegevens

SUITFARM

Adres: Valkenburgerstraat 186-N
1011 NC Amsterdam

KvK-nummer: 51833514
BTW identificatie-nummer: 8501.92.092