Veelgestelde vragen

Snellink: Klik voor veelgestelde vragen over Betaling of Levering

Algemeen

De maatpakken van SUITFARM zijn veel goedkoper dan die van andere aanbieders. Betekent dit dat de kwaliteit minder is?
Integendeel. Bij SUITFARM bezuinigen we op alles behalve op de kwaliteit van onze producten. Door ons vernieuwende businessmodel hebben we echter geen personeel en winkels nodig en besparen we dus veel kosten. Doordat wij dit voordeel aan u als klant doorberekenen heeft u toevallig het beste pak voor de beste prijs.

Is de prijs die op de homepage genoemd wordt werkelijk zonder verborgen kosten?
SUITFARM houdt net zo min als u van verborgen kosten. De prijs die op de homepage genoemd wordt is daarom exact hetgeen u betaald. SUITFARM levert gratis door heel Nederland, rekent geen onnodige administratiekosten en betaalkosten. Het bedrag is inclusief BTW en alle rechten. What you see is what you get!

Waar wordt mijn maatkleding vervaardigd?
SUITFARM produceert haar maatkleding in zeer ervaren ateliers in Azië. Naast het feit dat onze ateliers al generaties lang voorop lopen in het hoogste segment, voldoen ze ook allen aan de eisen van de internationaal erkende International Labour Organisation. Dat wil zeggen dat er gegarandeerd geen kinderarbeid te pas komt aan het vervaardigen van uw maatkleding, de arbeidsomstandigheden en de veiligheid op de werkplek op niveau zijn en de werknemers een goede beloning ontvangen.

Zijn mijn maten wel nauwkeurig wanneer ik ze zelf opneem?
Jazeker, onze maatmodule is uitgebreid getest. Door middel van de uitgebreide uitleg en verhelderende afbeeldingen kunt u gerust nauwkeurige maten meten. Zorg wel dat er iemand is die helpt en controleer altijd twee keer of de maat juist wordt genomen. We raden aan een pantalon met overhemd te dragen, voor bepaalde maten is het van belang schoenen te dragen. Aan de hand van de 13 maten die worden opgenomen leveren we u een maatpak dat zit als gegoten.

Waarom zou ik niet een pak van het rek kopen maar juist een maatpak?
Allereerst: de kwaliteit. Vervolgens uiteraard de pasvorm. Een pak van het rek, of confectiepak, wordt vaak in massa geproduceerd waarbij gebruik wordt gemaakt van kunstmatige materialen. Een maatpak wordt volledig met de hand geproduceerd en houdt rekening met uw unieke maten. Een confectiepak kan zeker geschikt zijn voor bepaalde wensen maar wanneer kwaliteit, pasvorm en keuze belangrijk voor u zijn raden wij iedereen een maatpak aan.

Zijn er mogelijkheden voor bedrijven, zakelijke afnemers of grote groepen bij SUITFARM?
SUITFARM staat altijd klaar om groepen in een mooi pak te steken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een meetsessie organiseren waarbij een van onze verkopers langs komt om samen met u de pakken te configureren en de maten te nemen. Ook voor bruiloften en gala’s kan SUITFARM diensten aanbieden. Naast dat de prijzen van SUITFARM al zeer aantrekkelijk zijn bieden wij een extra kortingstarief op grote bestellingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@suitfarm.com en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betaling

Hoe kan ik betalen?
Bij SUITFARM kunt u betalen via iDeal en PayPal. Aangesloten banken bij iDeal zijn de ABN AMRO, Rabobank, ING Bank, ASN, Friesland, Triodos en SNS. Geaccepteerde creditcards zijn Mastercard, American Express, Discover en Visa (via Paypal).

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDeal of PayPal?
Alle klanten kunnen bij SUITFARM gratis met iDeal betalen. Voor het gebruik van de creditcard via PayPal vragen wij €5 per bestelling.

Hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDeal of PayPal krijgt u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Daarnaast komt het in uw rekeningoverzicht van uw bank te staan.

Levering

Wat gebeurt als mijn bestelde kleding niet past?
Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in onze zelf ontwikkelde online-meetmodule, kunnen we u een perfecte pasvorm garanderen: de Perfecte Pasvorm Garantie. De ervaring heeft namelijk laten zien dat het zorgvuldig opvolgen van de meetinstructies keer op keer een perfecte pasvorm oplevert. Mocht het onverhoopt tòch voorkomen dat u niet tevreden bent met de pasvorm van uw nieuwe maatkleding, dan mag u uw producten op onze kosten laten verstellen tot een maximum van €50,- voor een twee- en driedelig maatpak en colbert, of tot een maximum van €20,- voor een losse pantalon of overhemd. Doordat u dit bij een lokale kleermaker mag laten doen heeft u uw kledingstuk(ken) veel sneller weer terug dan wanneer wij dit voor u zouden doen. In het uitzonderlijke geval dat het bedrag voor verstelwerkzaamheden boven het bedrag van €50 uitkomt, verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u zo snel mogelijk een opnieuw gemaakte bestelling kunnen aanbieden. Uiteraard is dat in dit geval geheel kosteloos.

Hoe werkt de Perfecte Pasvorm Garantie?
Het enige wat u hoeft te doen om van deze garantie gebruik te maken is het bonnetje met de verstelkosten naar ons opsturen, met bijgevoegd uw gegevens en een beschrijving van het mankement.

De perfecte pasvorm garantie geldt tot 30 dagen na ontvangst van uw aankoop. Zeven dagen nadat wij uw declaratie hebben ontvangen gireren wij het bedrag naar uw rekening.

Hoe lang duurt het voordat mijn maatkleding bezorgt wordt?
SUITFARM tracht de bestellingen binnen 2 tot uiterlijk 3 weken te leveren.

Hoe wordt mijn maatkleding geleverd?
SUITFARM verzend de orders via DHL in een beschermende doos. Het pakket wordt aan de deur langs gebracht, indien u niet thuis bent om het moment van levering laat de koerier een notitie achter. De volgende dag komt de koerier nogmaals langs, als dit weer niet lukt wordt het pakket achtergelaten op het dichtstbijzijnde postloket.

Wat te doen bij ontvangst bestelling?
Wij doen ons best om uw maatkleding kreukvrij te versturen. Zitten er onverhoopt toch nog een beetje kreuk in dan adviseren wij uw maatkleding een nachtje in een vochtige ruimte te hangen aan de meegeleverde kledinghanger. Een andere optie is om uw maatkleding naar een stomerij te brengen, dit kan snel en betaalbaar.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact op met info@suitfarm.com, wij zullen zo snel mogelijk op al uw vragen reageren!