In 10 minuten besteld, binnen 3 weken in huis

Maatkleding bestellen bij SUITFARM gaat heel gemakkelijk en via een heldere route. Of je nu kiest voor een maatpak of overhemd op maat, een blazer of een overjas, je begint met het stap-voor-stap samenstellen van je eigen model, en vervolgens kies je de gewensde stoffen en voeringstoffen uit. Of je nou een connaiseur en stijlicoon bent of juist je eerste maatpak aanschaft; met onze duidelijke uitleg bij elke stap kan een kind de was doen. Na de stijlkeuze meet je jezelf op aan de hand van onze instructies en rond je je bestelling af. Wij geven je order dan door aan onze ateliers, waar je nieuwe maatpak met zorg vervaardigd wordt. Na een gedegen kwaliteitscontrole wordt je maatpak verzonden en wereldwijd supersnel bezorgd binnen 3 weken na aankoop. Extra makkelijk: bij elke volgende bestelling is opmeten niet meer nodig. Bij je eerste aankoop maak je automatisch een eigen profiel aan, waar je maten opgeslagen blijven zolang je maar wilt.

Waarom SUITFARM?

Bij SUITFARM kan je handgemaakte maatkleding van hoge kwaliteit volledig online bestellen, zodat wij geen winkels en verkooppersoneel nodig hebben. Voor jou betekent dit dat je kunt bestellen waar en wanneer je maar wilt, en voor ons dat wij de luxe van maatkleding betaalbaarder kunnen maken. Een klassieke win-win situatie dus. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Wij blijven onze bedrijfsprocessen moderniseren en verbeteren, maar voor de kwaliteit, materialen en afwerking van onze maatkleding houden wij vast aan de tradities van het klassieke kleermakers-ambacht.

Online bestellen door zelf opmeten

Met onze heldere meetmodule kan je als consument gemakkelijk en accuraat zelf je maten opnemen. Doordat je bij SUITFARM zelf opmeet, kan je alle maatkleding volledig online bestellen, zonder tussenkomst van personeel en precies wanneer het jou uitkomt. Zelf opmeten is met onze Perfecte Pasvorm Garantie helemaal veilig en je bent binnen 10 minuten klaar. Het enige dat je nodig hebt zijn een meetlint en de helpende hand van een vriend of collega. Heb je geen meetlint bij de hand? Dan sturen wij je graag kostenloos één toe.

Perfecte Pasvorm Garantie

Het zorgvuldig opvolgen van onze meetinstructies leidt keer op keer tot een perfecte pasvorm. Omdat onze meetmodule zich inmiddels bewezen heeft, kunnen wij je een perfecte pasvorm garanderen. Mocht je dus toch niet tevreden zijn met de pasvorm van je nieuwe maatkleding, dan mag je je maatkleding naar smaak laten verstellen op onze kosten tot een maximum van €50,-. Klik hier voor meer informatie over de Perfecte Pasvorm Garantie.

Gratis wereldwijde verzending

Binnen 3 weken na het plaatsen van je order wordt jouw nieuwe maatkleding thuisbezorgd. Bestellingen vanaf €100 bezorgen wij wereldwijd gratis aan huis met de betrouwbare en snelle diensten van DHL en FedEx. Onder dit bedrag moeten we helaas €10 euro verzendkosten berekenen. Via e-mail houden wij je op de hoogte van de vorderingen rondom je bestelling.

100% Natuurlijke stoffen

SUITFARM maakt voor haar maatkleding alleen gebruik van 100% natuurlijke stoffen. Naast dat deze materialen heerlijk aanvoelen, hebben ze ook de eigenschap dat ze beter ademen dan kunstmatige stoffen, waardoor ze het hele jaar door comfortabel te dragen zijn. Slechts voor die delen van onze maatpakken en overhemden op maat waarvoor geen acceptabele natuurlijke variant bestaat, zijn kunstmatige materialen toegepast. Deze combinatie staat garant voor zorgeloos draagcomfort en duurzame kwaliteit.

Veilig betalen

Betalen doe je bij SUITFARM veilig en vertrouwd met je creditcard, PayPal-account of via internetbankieren met iDeal. Zodra je betaling is ontvangen krijg je per e-mail een betalingsbevestiging en je factuur.